ΝΤΑΛΛΑ ΑΘΗΝΑ

H Αθηνά Ντάλλα γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Πρέβεζα.
Στα παιδικά και εφηβικά της χρόνια ασχολήθηκε μεταξύ άλλων με τον κλασσικό χορό, τη μουσική (πιάνο, κιθάρα καθώς και μέλος της χορωδίας Αρμονίας) και τον αθλητισμό (κολύμβηση και  καλαθοσφαίριση στην γυναικεία ομάδα Α. Ο. Νικόπολη)
Σπούδασε Πληροφορική στο Πανεπιστήμιο Πειραιά από όπου και αποφοίτησε το 2010.
Συνέχισε τις σπουδές της ως μεταπτυχιακή φοιτήτρια στο Πανεπιστημίου Πατρών στο τμήμα Μηχανικών Ηλεκτρονικων Υπολογιστών & Πληροφορικής και με υποτροφία ως υποψήφια διδάκτωρ του τμήματος Ηλεκτρολόγων Μηχανικών & Τεχνολογίας Υπολογιστών.
Το 2014 εκπαιδεύτηκε και πιστοποιήθηκε ως δασκάλα yoga από τη διεθνή ομοσπονδία Yoga Αlliance International και το 2015 από την διεθνή ομοσπονδία Yoga Alliance.
Επίσης είναι πιστοποιημένη δασκάλα περιγεννητικής yoga από τη Yoga Alliance (2018).
Από το 2015 ζει και δραστηριοποιείται επαγγελματικά στην Πρέβεζα όπου και διατηρεί χώρο εναλλακτικών θεραπειών με βασικό άξονα το φιλοσοφικό σύστημα της γιόγκα.
Έχει ιδιαίτερη σχέση με τη φύση και το βουνό και έχει εκπαιδευτεί ως συνοδός βουνού (Ηνωμένο Βασίλειο, 2014) σύμφωνα με τα πρότυπα της διεθνούς Ομοσπονδίας Ορειβασίας και Αναρρίχησης (UIAA)

Υπέρμαχος της προόδου και της εξέλιξης με σεβασμό στην παράδοση και τις ρίζες ελπίζει στη δύναμη που κάνει τον άνθρωπο να ξεπερνά τα όρια, τις διακρίσεις και τα στεγανά.