ΜΠΑΡΚΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ

Γεννήθηκε στη Δυτική Γερμανία.

Έχει πτυχίο σαν ειδικός μηχανογραφημένου λογιστηρίου και έχει εργαστεί σαν υπεύθυνη καταστήματος σε μεγάλη αλυσίδα σούπερ μάρκετ στην Αθήνα για τρία χρόνια, 14 χρόνια γραμματειακή και λογιστική υποστήριξη σε εταιρεία σεκιούριτι. Τα τελευταία χρόνια διατηρεί κατάστημα με τουριστικά είδη και χειροποίητα κοσμήματα στο ιστορικό κέντρο της Πρέβεζας.

Στον ελεύθερο χρόνο ασχολείται με την γυμναστική, παλιότερα με τον χορό παραδοσιακό συμμετείχε στο χορευτικό του Δήμου , λάτιν, τάνγκο.

Είναι ιδρυτικό μέλος και ηθοποιός του θεατρικού εργαστηρίου Πρέβεζας που είναι ενεργό πολιτιστικά κομμάτι της πόλης και ένα από τα σημεία αναφοράς του πολιτισμού της. Έχει παίξει στον Ματωμένο γάμο, Τρωάδες, Με αφορμή την Σελεστίνα, Ένα δέντρο που το λένε Νικόλα, Όνειρο καλοκαιρινής νύχτας, Την αγαπήσαμαν και εμείς, Η διδακτορία της ομορφιάς , Αναζητώντας τον Προμηθέα, Ars Amatoria , Όπως μας έφερναν οι ανέμοι. Έχει παρακολουθήσει θεατρικά σεμινάρια με τους Τάσο Δήμα ,Σάββα Στρούμπο,Στέλιο Μάινα ,Κάτια Γέρου, Όλια Λαζαρίδου ,Περικλή Μουστάκη, Νίκο Καραθάνο.