ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΑΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΚΙΝΗΣΗΣ «ΣΤΡΟΦΗ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ» ΣΤΗΝ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΠΡΕΒΕΖΑΣ (16-04-2019)

Αντιπροσωπεία της Δημοτικής Κίνησης «Στροφή στο Μέλλον» αποτελούμενη από τον επικεφαλής της παράταξης Ευκλείδη Φονταρά και τους υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους, Αθανάσιο Ανωγιάτη και Διονύσιο Κώτση, την Τρίτη, 16-4-2017 επισκέφτηκε την Πυροσβεστική Υπηρεσία Πρέβεζας.

Ο διοικητής κ. Μικρούλης και οι συνεργάτες του ενημέρωσαν την αντιπροσωπεία για τις προσπάθειες που καταβάλλει η πυροσβεστική για την προστασία του περιβάλλοντος, των πολιτών και της περιουσίας τους. Αναφέρθηκε επίσης στα προληπτικά μέτρα που πρέπει να λαμβάνονται και στην ενημέρωση που πρέπει να γίνει ώστε οι πολίτες να γνωρίζουν τους κινδύνους και πως πρέπει να ενεργούν ιδιαίτερα στην αντιπυρική περίοδο καθώς και στην αναγκαιότητα βελτίωσης της συνεργασίας Δήμου και Π.Υ. η οποία θεωρείται επιτακτική.

Ο επικεφαλής της Δημοτικής Κίνησης «Στροφή στο Μέλλον» Ευκλείδης Φονταράς ευχαρίστησε τον κ. Μικρούλη και τους συνεργάτες του για την φιλοξενία. Τόνισε πως με τη συνεργασία του δήμου μπορεί να θωρακισθεί καλύτερα η περιοχή μας και η επιτροπή πολιτικής προστασίας να αναλάβει ενεργό προληπτικό κυρίως, ρόλο. Επίσης αναφέρθηκε στο έργο και τους τεράστιους κινδύνους που αντιμετωπίζουν οι πυροσβέστες εν ώρα καθήκοντος, εκφράζοντας παράλληλα την ικανοποίηση που νιώθουν οι Δημότες από την προστασία που παρέχει η Πυροσβεστική Υπηρεσία Πρέβεζας.

Αναφέρθηκε επίσης στις ευαίσθητες περιοχές του δήμου για τις οποίες πρέπει να ληφθούν ειδικά μέτρα και δεσμεύθηκε ότι ως δημοτική αρχή θα εξαντλήσει όλες τις δυνατότητες που έχει ο δήμος για να εξασφαλίσει τον εξοπλισμό που του αναλογεί για άμεση αποκεντρωμένη παρέμβαση όπου χρειασθεί.

 

Πρέβεζα 17/4/2017

Το Γραφείο Τύπου