Έκτακτη σύγκληση του ΔΣ της Δ.Ε.Υ.ΑΠ. ζητά ο Θ. Ανωγιάτης με αφορμή τα προβλήματα στην υδροδότηση

Την έκτακτη σύγκληση του ΔΣ της Δ.Ε.Υ.ΑΠ. ζητά ο δημοτικός σύμβουλος και μέλος του ΔΣ της ΔΕΥΑΠ Θανάσης Ανωγιάτης, με επιστολή του προς τον Πρόεδρο της ΔΕΥΑΠ, με αφορμή τα  προβλήματα στην υδροδότηση.

Ο δημοτικός σύμβουλος της “Στροφής στο Μέλλον” στην επιστολή του αναφέρει:

Αγαπητέ κ. Πρόεδρε

Με αφορμή τα  προβλήματα που έχουν παρουσιαστεί το τελευταίο χρονικό διάστημα στην υδροδότηση της περιοχής ευθύνης της ΔΕΥΑΠ θεωρώ πως είναι απαραίτητο να συγκληθεί εκτάκτως το ΔΣ της Δ.Ε.Υ.ΑΠ. και να γίνει ενημέρωση στα μέλη του, αναφορικά με τα προβλήματα, τις αιτίες που τα προκαλούν και τις πιθανές λύσεις που έχουν τυχόν δρομολογηθεί προς την επίλυσή τους.

Πιστεύω επίσης πως στη συνεδρίαση αυτή θα πρέπει να συμμετέχουν και οι επικεφαλής των παρατάξεων του Δημοτικού Συμβουλίου, αλλά και οι παραγωγικοί φορείς της περιοχής, ώστε να ενημερωθούν υπεύθυνα και έγκυρα από τα στελέχη της επιχείρησης, τη Διοίκηση και το Σύνδεσμο Ύδρευσης για τα προβλήματα υδροδότησης.

Η υδροδότηση της περιοχής μας είναι πολύ σοβαρό ζήτημα και οι κάτοικοι της περιοχής μας και οι αιρετοί εκπρόσωποί τους θα πρέπει να λαμβάνουν την ενημέρωση που αρμόζει με βάση τις αρχές της δημοκρατίας και διαφάνειας.